Pizza Vespa Debrecen, pizza szeletek 55cm-es pizzákból! pizza debrecen

PIZZABROKER.HU

Általános szolgáltatási feltételek és adatvédelmi szabályok

  1. Az internetes oldal üzemeltetője a STEGA SYSTEM Kft. ( cím: 4024 Debrecen, Kossuth utca 55., cégjegyzékszám: 09-09-017541, képviselő: Arnódi Róbert vezető fejlesztő), továbbiakban Szolgáltató.
  2. Az oldal lehetővé teszi , hogy a házhozszállítással foglalkozó éttermek, feltöltsék az étlapjukat, azt folyamatosan karbantartsák. Az oldalon a vevőknek lehetősége van az étlapról rendelni, a rendelésüket megerősíteni, azt online módon kifizetni bankkártya, SZÉP-kártya segítségével.
  3. A megrendelt termékek vonatkozásában adásvétel az étterem és a vevő között jön létre. A Szolgáltató csak az adásvétel létrejöttéhez szükséges internetes felületet biztosítja
  4. A Szolgáltató semmilyen értelemben nem felelős a termékszolgáltatással kapcsolatos minőségi, mennyiségi, szavatossági igényekkel szemben. Ezeket a termékszolgáltatást nyújtó étterem felé kell közvetlenül benyújtani.
  5. A Szolgáltató jogosult az internetes oldalt fejleszteni, átalakítani, ideiglenesen szüneteltetni.
  6. A Szolgáltató nem felelős az oldal használatával vagy elérhetőségével kapcsolatos esetlegesen keletkezett károkért, az oldalon megjelenített információk helyességéért.
  7. A Szolgáltató a rendszer használatáért a vevőknek semmiféle díjat vagy jutalékot nem számít fel.
  8. A Szolgáltató a rendszer működése során a felhasználókkal kapcsolatosan birtokába került személyes adatokat a hatályos adatvédelmi jogszabályok, különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tör¬vény szerint kezeli.
  9. A Szolgáltató a személyes adatokat kizárólag a szolgáltatás céljához igazodóan, a annak sikeres eléréséhez szükséges mértékben használja fel. A szolgáltató az éttermek felé csak a megrendelés sikeres teljesítéséhez szükséges adatokat továbbítja. A rendszer¬ben jelzett módon az éttermeknek továbbításra kerülő adatokon, továbbá a felhasználó hozzájárulásával nyilvánosságra hozott adatokon kívül a szolgáltató a személyes adatokat harmadik személyek számára nem teszi elérhetővé.
  10. A Szolgáltatót mint adatkezelőt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján NAIH-107399/2016. számon nyilvántartásba vette.
  11. A Szolgáltató a vevők személyes adatait a tőle elvárható gondossággal kezeli. Védi azokat külső támadástól, és olyan belső adatkezelési szabályokat alkalmaz, aminek segítségével megakadályozható az illetéktelen adathozzáférés.
  12. A Szolgáltató a sikeres termékértékesítések érdekében jogosult a regisztrált vevőket emailben illetve mobiltelefon üzenetben megkeresni marketing ajánlatokkal. A vevő az ügyfélszolgálat elérhetőségén keresztül kérheti a további megkeresések megszüntetését.
  13. A Szolgáltató az oldal megfelelő működéséhez úgynevezett cookie-kat használ. Ezek pici adatcsomagok, melyek a Vevők korábbi látogatásival kapcsolatos információt tartalmazhatnak (pl. automatikus belépés, kedvencek, stb). A Vevő az oldal meglátogatásával elfogadja a cookie-k használatát.
  14. A szolgáltató a rendszert a hatályos magyar jogszabály, különösen a Polgári Törvénykönyv és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alatt működteti.